Geschreven boeken

Joke heeft 3 boeken geschreven:
  • Paranormaal niets buitengewoons
  • Bestaat de dood?
  • Welkom in de praktijk van Joke Schols
Paranormaal niets buitengewoons (informatie over het boek):
In Paranormaal niets buitengewoons wordt een duidelijke uitleg gegeven over tal van verschijnselen, zoals helderziendheid, telepathie, uittredingen en contact met beschermengelen en geestelijke begeleiders. Ook pendelen, automatisch schrijven, aura?s zien en genezen met energie (handopleggen) komen aan bod.

Wat betekent helderwetendheid, hoe kan ik leren een aura te zien of contact te maken met mijn beschermengel? In dit boek zijn verschillende tips en vele praktische oefeningen opgenomen, waardoor iedereen zijn eigen paranormale begaafdheid kan testen en verder kan ontwikkelen. Dit boek is zowel voor beginners als voor gevorderden zeer interessant en biedt vele aanknopingspunten om verder mee te oefenen.

Joke Schols werkt al ruim twintig jaar als helderziend medium in Limburg, waar ze een eigen praktijk heeft. Zij helpt mensen met lichamelijke en psychische klachten en kan contact maken met de geestelijke wereld. Zij begeleidt bovendien groepen paranormaal begaafde mensen in hun spirituele ontwikkeling en ze geeft workshops. In Geleen houdt zij maandelijks bloemenseances, die door vele mensen worden bezocht. Verder schreef Joke de boeken Bestaat de dood? en Welkom in de praktijk van medium Joke Schols.

Bestaat de dood? (informatie over het boek):
Bestaat er echt een leven na de dood of willen wij dat graag? Is het mogelijk om contact te krijgen met overledenen en hoe gaat dat dan? Op deze vragen krijg je in dit boek antwoord en uitleg.

In Bestaat de dood? geeft Joke Schols weer hoe haar eerste contacten met Antoinette, haar begeleidster aan gene zijde, zijn verlopen en legt ze uit hoe haar gave zich heeft ontwikkeld. Zij vertelt over haar werk in haar praktijk, over de lezingen, psychometrieavonden en bloemenseances die ze geeft, over haar werk als stervensbegeleidster en over wat er in een trancegroep gebeurt.

Joke heeft via trance regelmatig contact met dolende entiteiten. Het is soms erg ontroerend om te horen waarom deze entiteiten het leven nog niet los kunnen laten. Deze entiteiten zijn niet gelukkig in hun situatie en kunnen ook voor de levenden het leven behoorlijk moeilijk maken. Joke kan hierin vaak voor zowel de entiteit als voor de mensen op aarde veel duidelijkheid creƫren. In het boek vertelt ze over een aantal van deze ervaringen.
In het tweede deel van het boek staan vele vragen die aan Antoinette gesteld zijn. Joke gaat hiervoor in trance zodat Antoinette via haar lichaam kan spreken. De antwoorden geven veel belangrijke informatie en inzichten.
Voor veel mensen is het moeilijk om zich voor te stellen wat trance precies is. Daarom staan verschillende trancesessies op de bijbehorende DVD en krijgt iedereen nu de unieke kans om zelf te zien wat trance in al zijn facetten inhoudt. Je ziet dat Joke in trance gaat en Antoinette via haar lichaam praat. Mede dankzij Antoinette heeft Joke de uitdaging aan durven gaan zich op de meest kwetsbare manier op te stellen zodat je zelf kennis kunt maken met Antoinette. Ook ben je getuige van een bijeenkomst van de trancegroep. Leden van de groep laten dolende entiteiten van hun lichaam gebruikmaken, zodat Joke met ze kan praten en ze uit kan leggen in welke situatie ze zich bevinden. Via de DVD kun je ook een bloemenseance meemaken.

Welkom in de praktijk van Joke Schols (informatie over het boek):
In dit derde boek heeft medium Joke Schols een aantal columns, welke ze voor het weekblad Vriendin heeft geschreven, gebruikt en praktijk voorbeelden gegeven welke een antwoord kunnen zijn op  vragen die haar veelvuldig worden gesteld;  zoals: welke mensen komen er naar haar praktijk, moet je geloven in de paranormale wereld om contact te kunnen maken met een overleden dierbare en waarom krijgen sommige mensen zo verschrikkelijk veel verdriet te verwerken tijdens hun leven? 

De boeken van Joke Schols zijn te lenen bij alle bibliotheken in Nederland en Belgiƫ.

Joke Schols medium uit Geleen Geschreven boeken
Joke Schols medium uit Geleen Geschreven boeken
Joke Schols medium uit Geleen Geschreven boeken