Joke Schols heeft geschreven: Paranormaal niets buitengewoons

In Paranormaal niets buitengewoons wordt een duidelijke uitleg gegeven over tal van verschijnselen, zoals helderziendheid, telepathie, uittredingen en contact met beschermengelen en geestelijke begeleiders. Ook pendelen, automatisch schrijven, aura's zien en genezen met energie (handopleggen) komen aan bod.

Wat betekent helderwetendheid, hoe kan ik leren een aura te zien of contact te maken met mijn beschermengel? In dit boek zijn verschillende tips en vele praktische oefeningen opgenomen, waardoor iedereen zijn eigen paranormale begaafdheid kan testen en verder kan ontwikkelen. Dit boek is zowel voor beginners als voor gevorderden zeer interessant en biedt vele aanknopingspunten om verder mee te oefenen.

Joke Schols werkt al ruim twintig jaar als helderziend medium in Limburg, waar ze een eigen praktijk heeft. Zij helpt mensen met lichamelijke en psychische klachten en kan contact maken met de geestelijke wereld. Zij begeleidt bovendien groepen paranormaal begaafde mensen in hun spirituele ontwikkeling en ze geeft workshops. In Geleen houdt zij maandelijks bloemenseances, die door vele mensen worden bezocht. Verder schreef Joke de boeken Bestaat de dood? en Welkom in de praktijk van medium Joke Schols.